Bestellen en leveren

Welkom bij ons e-atelier! Al sinds 1989 streeft Australian naar nieuwe ontwikkelingen met bijzondere producten voor haar e-atelier. Dè plek om met zowel zakelijke als privé geschenken een indruk achter te laten met een hoogwaardige attentiewaarde. Eenvoudig georganiseerd in jouw eigen e-atelier en optimaal ondersteuning middels een full service businessmodel vanuit het team van Australian. Jouw orders zijn op een eenvoudige manier te plaatsen en te volgen om zo een hoogwaardig persoonlijk geschenk binnen 24 uur te geleverd te krijgen bij jouw geadresseerde.


Australian heeft een instinct en passie voor alternatieve vormen van expressie en erkent het belang van biologische ingrediënten en de behoefte om de zuiverheid van smaak te behouden. Australian levert continuïteit en bouwt aan de toekomst van premium chocolates, coffee, tea & gifts. Australian staat voor een onvergetelijke ervaring: de kick van nieuw en anders, het spel van aandacht en verleiding.

Levertijd Nederland

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Dan geven wij het dezelfde dag mee! 
In de meeste gevallen wordt het de volgende werkdag aangeboden, maar soms kan het gebeuren dat jouw pakket langer bij PostNL moet blijven door vertraging. De status van je bestelling kan je volgen via de Track & Trace code, deze ontvang je rechtstreeks van PostNL zodra zij jouw pakket hebben verwerkt. 

Kies je tijdens het bestellen voor een ophaalpunt? Houd er rekening mee dat veel ophaalpunten nu gesloten zijn.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Levertijd buitenland

Ook bestellingen voor 15:00 uur naar het buitenland worden dezelfde dag meegegeven, deze zullen in de meeste gevallen tussen de 2 à 8 werkdagen worden bezorgd. 
 
België2-6 dagen
Duitsland4-8 dagen
Frankrijk4-8 dagen

Momenteel is levering naar het Verenigd Koninkrijk niet mogelijk. Wij zijn met de koeriersdiensten in overleg over de gevolgen van de Brexit.

Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen zijn:
 
Nederland€ 7,95
België€ 15,00
Duitsland€ 15,00
Frankrijk€ 15,00

Gratis verzending op een bestelling vanaf € 39,- binnen Nederland, op één adres.

Zelf geselecteerde leverdatum

Indien je zelf een leverdatum hebt geselecteerd zullen wij jouw order één werkdag voorafgaand aan deze leverdatum aanbieden aan de transporteur. Wanneer een zaterdag, zondag of feestdag als leverdag is geselecteerd, zal de leverdatum de eerste werkdag na deze feestdag(en) worden (98% garantie bij een adres in Nederland).

Zorgvuldig verpakt

Met de uiterste zorg verpakken en verzenden wij jouw bestelling. Onze verzendverpakkingen zijn speciaal ontwikkeld om de verzending zo goed mogelijk te laten verlopen. Bestel je chocolade als brievenbuspakket en heeft de ontvanger een huisdier dat bij de post kan? Dan is het verstandig om hem/haar van tevoren hierover te informeren.

Track & Trace met PostNL

De Track & Trace code ontvang je rechtstreeks van PostNL zodra zij jouw pakket hebben verwerkt. Door drukte bij PostNL kan het voorkomen dat je niet direct een Track & Trace code ontvangt en dat de wijzigingen niet direct zichtbaar zijn. Toch willen wij je vragen geduldig te zijn, daar wij en PostNL zelf ook niets anders kunnen vertellen dan de huidige status van het pakket. Neem contact op met onze klantenservice indien je na 5 werkdagen nog steeds niets hebt vernomen van PostNL.

Let op: COVID-19 bericht van PostNL

Om het contact tussen mensen te minimaliseren worden er geen pakketten rechtstreeks overhandigd. Is er voor een pakket een handtekening of legitimatie vereist? Dan tekent de bezorger namens jou en noteert de laatste drie tekens van je legitimatiebewijs. In verband met het coronavirus nemen landen maatregelen die invloed kunnen hebben op het logistieke proces.

Gratis Giftcard

Een kaart geprint met jouw persoonlijke tekst, wordt verpakt met jouw bestelling (1 kaart per bestelling). Wil je dat de ontvanger weet van wie het pakketje komt? Vergeet dan niet jouw naam op de kaart te vermelden. Heb je nog vragen, opmerkingen en/of wensen?
Klik dan onderstaand om contact op te nemen met ons service team.

Neem contact met ons op