Australian Organic Snappers

Terug van weggeweest, verpakt in een nieuw jasje, nieuwe smaken én nu ook 100% biologisch! De luxe chocoladerepen van Australian zijn omhuld in een kleurrijke verpakking met Australische prints. De Snappers zien er niet alleen vrolijk uit, ze bevatten ook nog eens een extra portie geluk voor kinderen zonder familie. Bij aankoop van deze (h)eerlijke chocoladereep steun jij direct het werk van SOS Kinderdorpen dankzij een afdracht per verkochte reep. Elke chocoladereep bevat een compromisloos hoog cacaopercentage, vol van smaak en brengt je naar absolute perfectie bij ieder hapje. Welke smaak is jouw favoriet?

Bij elke bestelling met een Snapper krijg je nu een gratis vrolijke ansichtkaart! 


Nieuw: organic Snappers!

              Genieten met een extra portie geluk.
 

Australian Organic Snappers

Het reguliere Snappers en Uluru Rocks zijn uit ons assortiment om plaats te maken voor ons volledig biologische nieuwe Snapper lijn! Goed voor mens en milieu en met verassende nieuwe smaken. Vanaf januari maken we elke week een nieuwe smaak bekend en de nieuwe Snappers zijn beschikbaar vanaf eind februari! 

Terug van weggeweest, verpakt in een nieuw jasje én met nieuwe smaken om bij weg te smelten! De 100% biologische Snappers van Australian, luxe chocoladerepen waar iedereen blij van wordt. Omhuld in een kleurrijke verpakking, met Australische prints, zien de Snappers er niet alleen vrolijk uit, ze smaken ook nog eens overheerlijk! Elke chocoladereep bevat een compromisloos hoog cacaopercentage, vol van smaak en brengt je naar absolute perfectie bij ieder hapje.
 

100% Biologisch

De premium chocoladerepen van Australian zijn 100% biologisch gecertifeerd en gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten ter wereld. Wij stellen de hoogste eisen op het gebied van mileu, dierenwelzijn, mens en werk, zodat je met een goed gevoel onze chocolade kunt eten. Met elk stukje chocolade draag jij bij aan een duurzamere chocoladewereld. Vol van smaak en puur natuur, dat proef je.

Rainforest Alliance

De Snappers zijn Rainforest Alliance gecertificeerd, een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Een belangrijk criterium van Rainforest Alliance is de bescherming van het regenwoud en het welzijn en inkomen van arbeiders. Zij staat bekend om haar hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid. Zo kun je extra genieten van de chocolade, zonder schuldgevoel.
Voor meer informatie bekijk www.rainforest-alliance.org

SOS Kinderdorpen

Met natuurlijke ingrediënten en een hoog cacaopercentage word je niet alleen blij van de inhoud van de Snapper, maar ook van de output! Met aankoop van een Australian Snapper steun jij SOS Kinderdorpen en geef jij kinderen over de hele wereld een liefdevolle familie en een gelukkige toekomst. Een sterke familie is de basis voor een blijvende positieve verandering, voor een sterke gemeenschap, voor de toekomst. Want wat een kind leert, geeft een kind door. In de binnenzijde van elke Snapper vind je een uniek verhaal vanuit een SOS Kinderdorp. Genieten van een stukje chocolade met een extra portie geluk!
Voor meer informatie bekijk
www.soskinderdorpen.nl