Feel Good samen met KiKa

Met deze koffie voel jij je zeker goed! Door te kiezen voor de Feel Good koffie, heb je niet alleen een heerlijke koffie maar draag je ook bij aan een wereld waarin kinderen met kanker de kans krijgen op een betere toekomst. Onze Feel Good koffie staat in het teken van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met deze mooie samenwerking lever je o.a. met jouw kop koffie, een bijdrage aan innovatief onderzoek naar kinderkanker. 

KiKa gaat voor ieder kind kankervrij!

Elk jaar krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment is de overlevingskans van kinderen met kanker 81%. 1 op de 5 kinderen overleeft het niet. Door wetenschappelijk onderzoek ontdekken we steeds meer over kinderkanker en stijgt de overlevingskans van zieke kinderen. KiKa investeert in onderzoek, het Prinses Máxima Centrum en voorlichting. Hierdoor komen er steeds betere medicijnen en behandelingen, hebben kinderen minder pijn tijdens behandelingen en dit draagt bij aan een stijging van de overlevingskans van zieke kinderen. Allemaal ingrediënten voor een steeds hoopvollere toekomst voor kinderen met kanker.
 
Graag helpen wij in de strijd tegen kinderkanker. Door te kiezen voor de Feel Good koffie, heb je niet alleen een heerlijke koffie maar draag je ook bij aan een wereld waarin kinderen met kanker de kans krijgen op een betere toekomst. Onze Feel Good koffie staat in het teken van KiKa. Met deze mooie samenwerking lever je o.a. met jouw kop koffie, een bijdrage aan innovatief onderzoek naar kinderkanker. Meer weten wat KiKa doet? 
KiKa.nl
 
Geniet van je koffie en Feel Good!