Café Mocha

Lekkere, verassende koffie met chocolade smaak.
1 portie

Ingrediënten:
100 ml melk
60 ml espresso (gezet van Australian Dark Roast organic coffee beans)
1 theelepel Australian cacaopoeder
Eventueel een klein schepje suiker 
Slagroom


Aan de slag! Verwarm 100 ml melk en voeg hier 1 theelepel cacaopoeder (en eventueel wat suiker naar smaak) aan toe. Spoel daarna een kopje om met warm water en giet de chocolademelk in het kopje. Giet de espresso erbij en spuit er als topping slagroom op. Enjoy!

Mexicaanse koffie

Koffie met Mexicaanse roots
1 portie

Ingrediënten:
50 ml slagroom
40 ml espresso (gezet van Australian Dark Roast organic coffee beans)
12,5 gram Australian Dark 72% chocoladereep
1 eetlepel rum
Kaneelpoeder


Aan de slag! Klop de slagroom lobbig in een apart bakje. Rasp de chocolade in de beker en bestrooi dit met kaneelpoeder. Zet een Espresso koffie en giet de koffie vervolgens bij de chocolade en kaneelpoeder. Voeg hier 1 eetlepel rum aan toe. Schep hierna de slagroom op de koffie. Enjoy!

Caffe Macchiato

Zelfgemaakte Macchiato met heerlijke bonen.
1 portie

Ingrediënten:
120 ml melk (afhankelijk van de grootte glas)
30 ml Australian espresso beans Dark roast organic koffie
Basterd suiker

Aan de slag!
Klop de melk op en giet dit in een glas. Vervolgens voeg je de warme espresso shot langzaam toe. Bestrooi de melkschuimlaag met suiker en serveer het uit.

Espresso Macchiato

Een lekkere variant, voor wie Espresso een tikje te sterk vindt.
1 portie

Ingrediënten:
100 ml melk
60 ml Australian espresso beans Dark roast organic koffie
Australian cacaopoeder

Aan de slag!
Laat de melk opschuimen in het kopje en voeg de Espresso toe. Bestrooi het geheel met cacaopoeder en serveer dit direct uit. Tip: met een toefje slagroom maak je de koffie helemaal af!

Iced Latté

Een gezonde ijskoffie voor de echte coffeelovers!
1 portie

Ingrediënten
60 ml Australian espresso beans Dark roast organic koffie
Handvol ijsklontjes
(Flinke) scheut melk
Een theelepel suiker/koffiesiroop (niet per se nodig, maar voor de zoetekauw onder ons wel erg lekker)

Aan de slag!
Voeg de ijsklonten toe in een glas en schenk de espresso erbij. Voeg daarna de melk eraan toe tot het glas bijna vol zit. Voor de zoetekauw is het ook erg lekker met een beetje caramel siroop of suiker. Serveer dit direct uit.   


 

iStock-coffee-1200x250