Over Australian

Welkom bij ons e-atelier! Al sinds 1989 streeft Australian naar nieuwe ontwikkelingen met bijzondere producten voor haar e-atelier. Dè plek voor hoogwaardige geschenken voor zowel zakelijke als privé. Wij begrijpen als geen ander dat een cadeau perfect moet zijn en daarom nemen we graag al het werk uit handen. Eenvoudig georganiseerd en optimaal ondersteund middels een full service businessmodel vanuit het team van Australian. We zorgen voor een snelle levering op het door jouw gekozen bezorgmoment en voegen indien gewenst een kaartje toe aan de bestelling met jouw persoonlijke boodschap. 

Australian heeft een instinct en passie voor alternatieve vormen van expressie en erkent het belang van natuurlijke ingrediënten en de behoefte om de zuiverheid van smaak te behouden. Australian levert continuïteit en bouwt aan de toekomst van premium ice cream, chocolates en coffee. Australian staat voor een onvergetelijke ervaring: de kick van nieuw en anders, het spel van aandacht en verleiding.

Global and Personal fun

De wereld afstruinen op zoek naar de beste telers dat is voor onze chocolatiers een combinatie van plicht en plezier. Cacaobonen vinden van de mooiste kwaliteit en deze vervolgens omvormen tot een superieure chocolade couverture, daar gaan we voor.

De koffie van Australian is geselecteerd op een vaste smaakmelange en komt van de beste plantages wereldwijd. Ontdek waar de koffie in jouw zak vandaan komt middels de unieke herkomstcode op de verpakking en lees meer over de samenstelling en landen van de koffiebonen. 

De Australian ijsvarianten zijn zorgvuldig geselecteerd op smaak, zo komen de hazelnoten uit ons ijs uit de Piemonte streek, de vanille uit Madagascar, en de citroenen uit Sicilië. Alle smaken zijn uniek in zijn soort en gemaakt met de beste verse, volle room of bij de sorbets een extra hoog fruitpercentage. Share your moments met de chocolade, koffie en het ijs van Australian.

Copar B.V.

Australian is een van de merken van Copar B.V.. Copar B.V. is een organisatie met liefde voor eten en innovatieve merken. Naast de premium koffie, ijs en chocolade producten van Australian, heeft Copar B.V. ook breed assortiment food (gerelateerde) producten in andere categorieën.